Láska je královna

Láska je královna

Anotace: Nevím přesně, co je anotace. Žádnou poznámku nemám.

Láska je královna
princezna z pohádek
stezky tvé narovná
udělá pořádek

v životě lidí
prý je nádherné žít
když život tvůj řídí
láska, o níž nemusíš jen snít

prý je blízko
prý ji hledat můžeme
a mě je úzko
srdce mám zkažené

ale prý láska ta
právě zkažená srdce mění
není to jen záplata
je základem dobrého dění

a ta láska má jméno
to jméno je Ježíš, Pán
chce vstoupit také do srdce tvého
přikázat temnotám

buď světlo !
a náhle, v tu chvíli
nemůže obstáti peklo
došel jsi k vysněnému cíli

tam, do věčné radosti
k Bohu plnému milosti
kde není trápení již
už o tom víš ?
Autor Šantir, 15.07.2006
Přečteno 515x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí