Láska je krásná

Láska je krásná

Anotace: Píšu o tom, ale moc o tom nevím...Možná vůbec nic.

Láska je krásná
když jsou na ni dva
nádherná
a když je to láska
je krásná pro oba

a když jsi na ni sám
je to trápení
ale víru mám...?
Bůh může toho druhého
vzbudit i z kamení

i ze srdce
které je kamenné

tomu věřím
jinak bych neměl naději, ne
Bůh může vzbudit naději
i když je srdce kamenné.
Autor Šantir, 15.07.2006
Přečteno 533x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jenom to vidě, sehnout se a vzít si...

24.07.2006 02:07:00 | Šantir

naděje - ta umírá poslední. ON nám jí dává ale spoustu.

20.07.2006 23:57:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí