Gumáčky

Gumáčky

Anotace: I když to možná tak nevypadá, pro mě tato báseň do této kategorie patří.

Stalo se to nevím kdy
tmavomodré gumáčky
na lemu s barevnými vlajkami
ty oči smutné...plakaly

proč musím žít ?
proč zrovna já ?
neobléknu gumáčky již
utiš se chlapče, ztiš...

vždyť život nejsou jen věci
i když důležité jsou
život je láska přeci
spojení srdcí dvou

tak otevři víčka těžká
hle, láska na tebe kývá
tam bude radost velká
tam nikdy se nestmívá

a budou tam i gumáčky
na které tak často vzpomínáš
vše přímé, žádné zatáčky
to je zázrak, chlapče, ty se usmíváš !
Autor Šantir, 17.07.2006
Přečteno 425x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí