Slibuji

Slibuji

Anotace: Opět věnované osobě, které nemůžu odolat.

Slibuji,
že budu se usmívat.
Slibuji,
že nebudu svět proklínat.
Slibuji,
že zítra slunce vysvitne.
Slibuji,
že řeknu ti ne!
Slibuji,
že květinka vykvete.
Slibuji,
že nedám dlaň do té tvé.
Slibuji,
že sundám hvězdy z nebe.
Slibuji,
že nebudu myslet na TEBE!
Autor Art.Ep, 18.07.2006
Přečteno 560x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí