Učiň mne...

Učiň mne...

Anotace: Opravdu o to stojím ?

Učiň mne prosím studánkou
z které prýští voda
která síly dodá
znavenému poutníku

ano, i já jsem poutník
také znavený
na cestě mezi kameny
zranil jsem si více než kotník

a tak tiše sedím
a čekám až
poteče voda jako předtím
tam, v ráji, pomalu otvíráš

mé oči plné prachu
již nechci jít
po cestě plné strachu
chci vodu čistou pít

znovu pít doušky plnými
tu vodu průzračnou
sladší než maliny

a je jí tam dost
i pro mě
jmenuje se radost
chce téci v každém domě

tak pojďme !
dveře již otevřme
pijme
král pokoje nás nevyžene

vždyť On chce s námi být
pokořme se
přijměme lásku, vždyť zdarma je
a chtějme hříchy odhodit
k Ježíši, lásce se obrátit.
Autor Šantir, 20.07.2006
Přečteno 472x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děuju za komentář u mé básně moc s emi líbí že píšeš hlavně básně o víře v Boha a podobně...jen tak dál.-)))

14.08.2006 20:32:00 | Brenda Monique

Vím, o čem píšeš a mě se to líbí.

20.07.2006 23:55:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí