Víra

Víra

Anotace: věřit

Říká se věř
A víra tvá tě uzdraví.
Něco si přej
A bude ti přáno.
Kéž bych i já měla
Ve svém srdci tolik víry,
Jenž by mi dala to
Po čem toužím.
Uvnitř slyším hlas,
Nabádá mě
Neboj se,neměj strach,
Všichni jsme dětmi Božími.
Každému co jeho jest.
Autor Carolin Pandora, 07.08.2006
Přečteno 590x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Víra jak se patří. Pěkné.

07.08.2006 20:03:00 | Epona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí