Mám naději

Mám naději

Anotace: A další, psaná před 3-mi lety. A znovu o naději, nebo s nedějí.

Mám naději
i když se nedějí
veliké věci
něco jen přeci...

v mysli se měním
i když nenávist stále tu je
a zuby cením
a volám do boje

slyš srdce zlé
zmlkni a nekuj již zlé plány
vždyť do vínku, poprvé
dobré věci ti byly dány ?

ale ty křičíš a dychtíš zabíjet
myslíš, že někdo to změní ?
chce se mi volat, vykřičet
„nikdo takový tady není“ !

ale někdo
někdo tady je
kdo srdce ti překuje...

a z noci tmavé
slunný den stane se
a na své milosti a lásce
tě k sobě donese

a ty odložíš útočné zbraně
a s tím, co tobě pomohlo
s láskou
vypravíš se na ně.
Autor Šantir, 17.08.2006
Přečteno 493x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí