Bůh může

Bůh může

Anotace: Jedna, ne moc stará. Asi půl roku.

Láska je krásná
když jsou na ni dva
nádherná
a když je to láska
je krásná pro oba

a když jsi na ni sám
je to trápení
ale víru mám...?
že Bůh může toho druhého
vzbudit i z kamení

i ze srdce
které je kamenné

tomu věřím
jinak bych neměl naději, ne
Bůh může vzbudit naději
i když je srdce kamenné.
Autor Šantir, 22.08.2006
Přečteno 556x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí