průvodce

průvodce

Anotace: kdo je váš nejlepší přítel, kamarád? Kdo s vámi bude a je v těžkých chvílích?

Až zavřeš své oči navždy a odevzdáš svůj díl, věř že tam půjdu s tebou a budu bdít. Projdeme údolím stínů vřavy a bolu, půjdu tam, kde cesta vede jen dolů, projdeme ohněm i světlem slunce a oddychnem si na květů louce. Ty půjdeš první a za tvými zády já a pak nikdo, nečekej kamarády. půjdeš sám pouští a horou a poznáš bídu tak jako druhou. A až omdlýš tíhou a žalem, budu já tě rosit svým blahem. Nedojdeš dříve než za tisíc let však poutí jdu s tebou a jsem tvůj zvěd...
Autor Elf, 19.10.2006
Přečteno 570x
Tipy 2
Poslední tipující: nrocinu Jednorožec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...až si opravíš omdlíš :-) dřív neboduju...fuj :-)))

01.03.2007 14:52:00 | no

Ano, já s ním jdu, vlastně on jde se mnou. Ikdyž už všichni ostatní se mnou nehtějí dál. on jediný zůstane, pevně mě drží abych nespadla.

25.10.2006 20:55:00 | Kapika

nevěřím ve víru, a tak půjdu sama.......stejně jako "talentovaná holčina" odešla.....děkuju, jsi milý

23.10.2006 20:15:00 | petratd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí