Dlouhá je k srdci cesta

Dlouhá je k srdci cesta

Anotace: Psámo asi před rokem...

Dlouhá je k srdci cesta
a klikatá
mluvím o mém srdci
a chci
jeho změnu
nechci jej dát zlému

ale problém
ani dobrému nejsem nakloněn
musím však říci
že radši s dobrým chci být
více než se zlem

prosím tě
tebe, jenž jsi dobrý
tebe Ježíši
pomoz mi !

a to, co je zlé ve mně
znič pravicí svou
ze svých úst mě nevyvrhni
zachraň duši mou

jež obklíčena je
nemilosrdnou temnotou
děkuji ti za naději
tak bolestně s láskou dobytou.
Autor Šantir, 12.11.2006
Přečteno 499x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Máš to těžké...všichni to máme těžké, ale jsme s Tebou, všichni na jedné lodi.(určité odvětví globalizace:-))

16.11.2006 13:58:00 | Bajík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí