citace textu: Zamilovanost

citace textu: Zamilovanost

Anotace: Krátká báseň jako dar.

Zamilovanost

Zamilovanost... jak krásný je to cit,
nepopsatelně hřeje, když je s kým lásku ctít.
Zamilovanost... náklonost dvou milujících lidí,
je to když vzájemně se s úsměvem sebe samých chytí.
Zamilovanost... před lásky hlubokostí projeví se,
v pohledech do očí svých, vnímají se v celé své kráse.
Zamilovanost... to říct je Bohu děkuji, když ke kvítku přičichám,
jako pohlazení po vlasech a nebo kroky co praví: "Za svou milou pospíchám."
Autor RešHeNúnHe, 16.11.2006
Přečteno 739x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí