Pomoz !

Pomoz !

Anotace: Psáno v dubnu , letos.

Ježíši !
jsem tak zlý...
ničím lidem životy
předstíráním dobroty

a z toho radost
někdy mám
pomoz mi, pomoz
přikaž temnotám

ať ode mne odstoupí
ať sám sebe se zřeknu
dej mi pokání
ať hřešit se leknu

ať učiním pro Tebe
v srdci svém místo
ať chci jít do nebe
ať cele dám Tobě
srdce své

ať Ti můžu věřit
jako dítě milujícím rodičům
ať chci život Ti svěřit
ať poznám svůj hřích

prosím
ať mohu mít rád
vždyť to je jediná svoboda
v tomto světě

ať začne kvést kvítí
ať zelené jsou stromy
ať světlo Tvé svítí
pomoz, ať mohu mít rád.
Autor Šantir, 28.11.2006
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

(V Bibli je to tak a souhlasím, že Bible je Boží slovo, ale nemyslím si že by byla psána doslova tak, jak se věci udály.) Tahle básnička je.. no, nemůžu se vymáčknout:-).. Není trošku moc patetická?

28.11.2006 14:30:00 | Bajík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí