Osud

Osud

Anotace: napsáno v divnym rozpoložení....

Seď a ani se nepohni!
Počkej na svůj osud...
.
,
,
,
,
Nejez, nepij, nedýchej-
osud tvůj to zařídí,
řekla sudička , co do týdne
Skonala.

Jestli je osud tvůj-
zemřít<
ZEMŘI!
Však na vůni květin nezapomeň,
( Klidně křič)

Proklínej boha ze zrady,
a tvůrce osudů
satanem nazývej.
Proti sobě však křivého slova nepoužij.
Lidé co znáš jsou jen tvým osudem-ty nejsi jeho součástí
....objektem...
( Tebe jen dokola obalil)
.
.
.
.
.
seď a ani se nepohni
počkej na osud svůj,
co již ve dveřích se s kosou objevil....
...
.....
......
klidně křič!
Autor chroust17, 14.12.2006
Přečteno 460x
Tipy 1
Poslední tipující: Koskenkorva
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí