Kde je bůh?

Kde je bůh?

Anotace: Kde je bůh?

Ze všech stran jen slyším slova
Že měl bych více hledat Boha

S bohem jsme však partneři stálí
a občas i kamarádi dobří

(i když se nemodlím-zbytečná ztráta večerů a jiter)

Tak přestaňtě zběsilě pátrat po nebeském králi
kdesi v modři

A ponořte se do svých niter
Autor Pe&Pa, 19.12.2006
Přečteno 439x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlas...ponořte se do svých niter.

23.02.2007 23:12:00 | Lota

mám podobné smyšlení o !! BOHU !!

25.12.2006 15:38:00 | zewlakk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí