Volební komise do TRANSMISE

Volební komise do TRANSMISE

Anotace: -

Jedno z míst u kulatého stolu bych si nejspíš zasloužila,

s úctou Ing. Ingrid Pastuszková pohádková víla.

Co však s místem bez komise, to nebude žádná TRANSMISE?!

Proto volím své tři rádce a to velmi, velmi hladce???

Těžce jsem je vybírala, ale u mě možná stála:

Mgr. Blanka Kowolowská

Jitka Klapsiová

Bc. Markéta Stanieková, DiS.

Napravit své chyby, to se mi dost líbí.

Doufám, že tato má volební síla, nic důležitého neohrozila.
Autor Inge, 07.12.2011
Přečteno 527x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí