Studené slunce

Studené slunce

Anotace: Padám do slepých kolejí, otevírám staré rány, dnes to nebolí

Řeky mých žil bez krve jsou

Hejna havranů mě k sobě zvou

Padám do slepých kolejí

Otevírám staré rány, dnes to nebolí

 

Cítím chlad z hvězd stříbrných

Zamknuté je nebe, kdo mi odpoví

A poslední anděl odlétá

Že v kruhu bloudím, nevnímá

 

Bílé prsty skryjí mé tělo, ale nehřejí

Tíseň, táhne mě dolů, k dravým peřejím

Dívám se ke studeným sluncím

Oči kloužou dál, do studených sluncí

 

Horký je písek a věčná je poušť

Nabitá je zbraň, tak zmáčkni spoušť

Temnou hru mám zas hrát

Nebo vážně všechno brát


Plíživé kroky v hlavě mé

Zní jak ozvěny bouří, my víme své

Stojím na vrcholu ostrých skal

Chybíš mi, toho jsem se bál

 

Bloudím v krajinách studených sluncí

Hledám v bažinách s poslední loučí

Mít z tvého srdce alespoň část

A citem prolomit dávnou hráz

 

Bolavé rty neznámé země

Nemám nic, čím bych je ošetřil

Kolik potěšení zbývá ve mně

O 180 stupňů bych se otočil

 

Bílé prsty skryjí mé tělo, ale nehřejí

Tíseň táhne mě dolů, k dravým peřejím

Dívám se do studených sluncí

 

Autor Hanuš, 04.03.2012
Přečteno 473x
Tipy 3
Poslední tipující: veruna, Siki
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí