Poselství světu

Poselství světu

Anotace: Vnímejme nynější okamžik.

chtěl bych říct větu
tomuhle světu

vše se může stát
i tak má člověk rád

do tebe vidí
trochu se stydí

tak proč se ptát
když má tak rád

v tomhle tom světě
v jediný větě

uškodit může
svět mu nepomůže

svět je tu
aby tuhle větu

v jedinym citu
pojal ve svym střetu

revoluce svítá
naše city vítá

tak řekněme světu
tuhle tu větu

vše se může stát
i tak má člověk rád
Autor XaYa, 10.03.2012
Přečteno 529x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Být tam ještě jeden další rým světu-větu, tak mě to zabije asi... je plno zajímavých a krásných rýmů přece :-)

03.05.2013 18:19:55 | pineapple pie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí