Anděl

Anděl

Anotace: Každý z nás má anděla strážného, ten se zjeví v osobách i v situacích a vždy nás upozorní, že ne vše co děláme je pravé a žádané. Můj anděli, tohle je pro tebe.

Osud nám ukazuje jistý směr,
ale cestu musíme jít každý sám.
Andělé, naší strážci, jdou vedle nás,
a když je třeba,
ukážou nám svoji tvář.

Každý prý svého má a já se chci ptát.
Co dnes a zítra může se stát?

Ty mluvíš ke mně ze svědomí,
z čehož těžké srdce mám.
Případně pošleš lidi,
které už nepotkám.

Ve slovech krátkých,
náhodných činech nikdy nežádáš odpočinek?

Můj anděli strážný rád tě mám,
promluvím s tebou, i když tě nepoznám.
Autor Hantec, 29.03.2012
Přečteno 603x
Tipy 1
Poslední tipující: zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí