Malá vánoční

Malá vánoční

Anotace: Jeden můj pohled

Tisíckrát proklínám svět
Ten svět plnej běd
Všechno dobrý jsem zahodil
Mnohý boty na cestách prochodil
Neumím svý ego odclonit
Neumím se v Betlémě poklonit
Však šel jsem cestou sněžnou
A v dáli jemně svítalo
Světla fakt moc nebylo
Jsem vděčnej za málo
A tak když tu stojím na prahu
Za naděj Ti díky, králi
Když seberu odvahu
Světlo nemusí být v dáli
Autor Otakar Ševčík, 04.05.2012
Přečteno 483x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí