Žalozpěv Máří Magdaleny

Žalozpěv Máří Magdaleny

Anotace: Inspirováno Biblí a muzikálem Jesus CHrist Superstar.

Žalozpěv Máří Magdaleny

Žila jsem, abych tě viděla.
Zemřela bych, abych cítila tvou blízkost.
Bylo to úchvatné, ale takhle jsem to nechtěla.
Neměli bychom umírat pro zločin za svou lidskost.

Mohli bychom chtít vrátit se zpátky.
Ty jediný z nás jsi však znal svůj osud.
A kdybychom dnes šli a začli psát zas první řádky,
tvůj život by mohl být zapomenut.

Proč jsi mi vstoupil do života jako muž.
Změnil jsi mě a už nemohu být jiná.
Mohla bych jít kamkoliv, dnes odpouštím ti už.
Já šla bych znovu za tebou a jen za to jsem vina.

Žila jsem, abych tě viděla.
Zemřela bych, abych cítila tvou blízkost.
Kéž bych tě zachránila tím, že jsem tě milovala.
Dnes jsme oba trestáni za vzájemnou lidskost.
Autor Větroplach, 14.05.2012
Přečteno 501x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

spíše jen tím muzikálem, protože podle bible spolu žádný vztah neměli. Nic na to neukazuje,
ale dobře napsané:-)
RM.

25.01.2013 18:29:42 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí