Nikdo

Nikdo

Anotace: takový pocit

nejsem nikdo
a nechci nic,
jsem jen korytem
pro vody právě plynoucí,
jsem zemí pro slunce i mráz,
půdou pro bahno i kapky rosy,
snad chci jen to,
co právě přichází,
nechci hrát žádné hry,
a zkoušet kostýmy všeliké,
však jsem nahý a průzračný,
jak pravda sama ...
Autor sýc, 15.05.2012
Přečteno 534x
Tipy 4
Poslední tipující: Jenda P., Anjesis, Tanecnice
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí