Levná pravda

Levná pravda

Anotace: Napsaná 2. 5. 2012

Tenhle svět svírá rudá obloha,
zde není místo už ani pro Boha,
tak odpusť nám za naše činy,
vím, že lidé nejsou zcela bez viny,
ale stále máme ještě pro co žít,
i když už nám nevěříš,
tak já Tě o tom přesvědčím,
že máme právo tady ještě být
a jestli nás zničíš, tak já to pochopím!

Nejsem jeden z těch, kteří nevěří,
ani nepatřím mezi fanatiky víry,
ale jedno prostě vím,
že se s tebou jednou setkám,
buď na onom světě, anebo tam,
čemu říkáme nebeský ráj,
dlouho jsem přemýšlel o tom,
co tu vlastně dělám a kdo jsem
a na jediné, co jsem přišel je,
že šťastný člověk je ten, co miluje!

Autor William Christo, 22.05.2012
Přečteno 519x
Tipy 2
Poslední tipující: Redingar
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí