Andělé

Andělé

Anotace: ...ztratili křídla...

Andělé ztratili křídla,
v zaplivaném pajzlu,
prosí, o trochu jídla...

Chleba a sůl jejich odměnou,
za roky v hajzlu
a touhu zvrácenou...

Po životě v božské milosti,
je lidstvo bodá,
zhnilobou do morku kostí...
Autor Izza, 08.06.2012
Přečteno 490x
Tipy 5
Poslední tipující: Charibeja, polibek.smrti
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí