A přesto

A přesto

Anotace: Báseň je původně píseň. Trochu jsem ji přepracovala, snad to nepůjde moc poznat:).

Já s tebou, se cítím sama sebou.

Nemusím si na nic hrát,

své city, slova ukrývat.

Já s tebou, jsem sama sebou.

S tebou necítím strach,

s tebou vím, že se už nikdy nebudu bát.

Já s Tebou, jsem sama sebou

 

S Tebou můžu říct, na co myslím,

s Tebou můžu říct, co teď cítím.

A ty mě pochopíš, k nám ke mně soucítíš.

Já s tebou, jsem sama sebou.

 

I když ty víš o mě, o nás všechno,

tys nezmizel, stále tu jseš a všechny nás miluješ.

A ty přesto, že víš o nás všechno,

tak ty stále o každého z nás se strachuješ,

o každého z nás ty bojuješ, o každého z nás.

 

Autor anda, 31.08.2012
Přečteno 452x
Tipy 5
Poslední tipující: Anjesis, Písnička..., srozumeni
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

http://www.youtube.com/watch?v=qnLRl_1yahc

31.08.2012 21:26:16 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí