Bože

Bože

Anotace: Víra je víc

Bože řvu z plných plic
Bože chci sílu nic víc
Jsem člověk co hledá sílu
Co ztrácí a nachází víru
Jsem ten komu dáváš i bereš
Říkáš věř mi a nehřeš
Jsi moje oáza klidu
Jsi pastýřem svému lidu
Vyžaduješ víru a kázeň
Budíš lásku i bázeň
Vím že tu jsi a slyšíš
Že mě hlídáš a vidíš
Možná že nejsi všech
Nejsi ten v chrámových zdech
Jsi v srdcích a v duší
Jsi ten usměv co sluší
Jsi hřejivou náruči v noci
Nejsi jen slovo jsi pocit
Autor prouteny kosik, 30.10.2012
Přečteno 445x
Tipy 3
Poslední tipující: Danga, Olneek, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí