osten v těle

osten v těle

Anotace: přijde chvíle bolesti, ale nikdy nejsi sám

 

já životem šel bezstarostně rád

a pořád jsem se jenom smál

a myslel jsem  si že život bude  krásný a bezstarostný jen

 

ale

náhle  osten do  těla mi byl dán

abych život neměl tolik rád

a začal jej vážně brát

abych  poznal , že život není jenom  samá radost , smích

ale že i o něj se musí člověk rvát

a nebát se i bojovat

 

po té

začal jsem se bát že nebudu mít kde sílu

k boji brát

 

pak ale  v dáli spatřil jsem na golgotě tři kříže

a na jednom  z nich spasitele stát

který trpěl víc než já

a na tom  kříži byl připraven   svůj život za můj  dát

a dokonce zde prolil svoji svatou krev

 

abych i já viděl jeho lásku, která bere druhým dech

kdy on zcela bez viny zde pohaněný a ukřižován  stál

a přesto zůstal králu král

a

já poznal, že  ten osten můj

není nic proti té jeho lásce

kterou chtěl mi dát

a

proto stále říkám , že

i přes ten osten v těle  mám  ho rád

Autor jiří slunce, 16.11.2012
Přečteno 639x
Tipy 5
Poslední tipující: Robin Marnolli, Danga, Písnička...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

částečně souhlasím..hlubokej text.

14.12.2012 23:47:32 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí