neboj se

neboj se

Anotace: vzkaz

Neboj se ničeho, co neexistuje,
Neboj se strachu, když máš pocit, že tu je
Nedívej se kolem sebe s hořkostí
A pojď se mnou tančit věčností

Neboj se toho, co zdá se prohrané
Neboj se a potom se to nestane
Nemysli a nech své srdce bít
A v jeho rytmu duši roztančit

Neboj se žít, pak ztratíš strach i ze smrti,
Neboj se toho, že tě život rozdrtí
Přej si jen to, co opravdu chceš mít,
Nikdy se nenech nikým obelstít

Neboj se toho, že tě nikdo nemá rád
A měj rád všechny a už si přestaň lhát,
Že za všechno může jenom okolí
A zapal v sobě jiskru pokory

Neboj se sebe a svých myšlenek,
A neřeš, jak působíš navenek,
Miluj sám sebe a pak přijde dál
Na Zemi nebe, jak sis vždycky přál

Neboj se lásky, je jí víc než dost
A začni vnímat pouze přítomnost
Nemysli na to, co už dávno není
Věř, že nastal konec utrpení

Prostě jen žij a nech se vést,
Miluj a nesvírej ruku v pěst,
Sám sobě vytvářej realitu
Každý den odhoď kus svého štítu

Neboj se mě a buď sám sebou
A já tu budu už navždy s tebou
Každý den děkovat za život
A dělat výhody z nevýhod

Nehodnoť sám sebe příliš krutě,
A vždy si vzpomeň, že miluju tě
Od první chvíle a napořád,
Proto se nemusíš více bát
Autor laven, 08.12.2012
Přečteno 475x
Tipy 8
Poslední tipující: ElaJah, Elko, Anne Leyyd, Mr.kev
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST ... ta báseň má hloubku a já jí dávám do oblíbených děl (a tam jich je opravdu jen málo).

26.11.2014 23:08:55 | ElaJah

Docela se mě dotýká :-)

11.12.2012 20:11:00 | Elko

Působivá, k zamyšlení... ST a vítám na Literu! :)

08.12.2012 23:04:02 | Anne Leyyd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí