Satan, můj pán

Satan, můj pán

Anotace: 666

Líbej matičku Zem,
nech veškerž hněv vyjít ven.
Jámu jménem Hrob sámsobě kopat budeš
a svým známým tutéž...
Dole v Pekle se sejdem,
jakmile Rájem projdem.
Tam čeká Satanova odměna,
na nestvůru proměna.
To je to pravý,
lepší jak pevný zdraví.
Zázraky jen Ďábel umí,
i Bůh bezmocně čumí!
Pojď, společně se vysmějem
jeho snahám všem.
Bože, těš se,
zlimčovat tě jdem!
Sám budeš Ďábla vzívat
a na vlastní utrpení se dívat...
Pomalu uzavírá se kruh.
Pojď za mnou, když zatratil tě Bůh!
My tu máme místa dost, nestyď se,
teď jsi můj host.
Poznej pána, jemuž byla síla dána.
Pojď k nám nebo chcípni!
odpověď sám si typni.
Autor Luki, 05.01.2013
Přečteno 645x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí