Apokalypsa

Apokalypsa

Anotace: V hříchu žijeme.

Měděné nebe se otevřelo

Pod ním se zjevilo Boží tělo

Andělé po boku vášnivě troubí

Blažený pocit se s láskou snoubí

 

Každému hříšníku odpuštěno jest

Kdo podlehl ďáblu,snaží se křižovat

I padlým ženštinám vrácena čest

Však musí se každý Boží cestou dát.

 

Na Světě nastal čas pokoje a míru

Lidé se začali rádi míti

Však Satan udělal do myslí díru

A v rukou bodláčí,již ne kvítí.

 

Na Zemi dopadla morová rána

Pro tohle dal jsem vám odpuštění?

Z pekla se otevře ohnivá brána

Ostane pouze,kdo vinen není

 

Strašlivá vychřice kolem nás panuje

Hromy a blesky,tu krupobití zas

Apokalypsa,konec lidí tu je

Cosi již vysává životy z nás

 

Až všechno ukončí ta zloba shora

A poslední hříšník se obrátí v prach

Tento svět ovládne fauna a flora

Již nikdo nemusí mít z Boha strach

 

Co lidstvo?Šanci snad dostane?

Na lásku Boží se spolehnout musí

To člověk,kam šlápne,již tráva nevstane

Hospodin nejspíš jinou cestu zkusí.

Autor Bakchus, 16.02.2013
Přečteno 443x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí