Za branou

Za branou

Anotace: "Kdo ví, kam jdem? Jenom čas patří všem!" (2010)

Ráno padá rána za ranou
S vlažným kafem čekám před branou
Chladlo trochu dýl, než mělo
A já vstala do neznáma
Nepoznaná sama sebou


Co bude za ní? Co tam čeká?
Mekka, Řím či Jeruzualém…
Vrátný: „Paní, za kým jdete?“
„Nemám zdání!“
Asi jak ptáci táhnou na jih
Chci jít taky za tím světlem
Autor Magna, 23.02.2013
Přečteno 460x
Tipy 7
Poslední tipující: Miriska, Inna M., poeta, Robin Marnolli, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí