Mlýny

Mlýny

Anotace: ,,,,

Jsme na Zemi
Jako vzorek Bohu
Za čas vyčkáme si
Zda budeme znovu,…
Běhat po lukách a luzích
Stejně jako
Dobytek hovězí
Co věří !
V co věří ?
Že bude dobře !
A nebudou peníze potřebný.
Ryby rozdávat
Bude porybný,…
A pekař s náručí housek,
kterou smění za pivo a brousek,…
A nebudou války více
Ať v Čečni, či Africe.
A demokracie rozpadne se !
Vždyť nikomu netřeba vladaře !
A slunce bude svítit více…
Už ne, pro nacisty a kapsáře !
Tak, jako Kartágo
Shoří prostituce
Taky podvodníci, spekulanti
A ti, co jdou navzdory prohibice
Pak bude více místa pro život !
Pro lepší….
Autor v.hercik, 15.10.2013
Přečteno 396x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to nevím.

15.10.2013 20:46:58 | Kaitlynn

taky nevím,...

20.10.2013 08:32:13 | v.hercik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí