zvláštní svátek

zvláštní svátek

Anotace: díkuvzdání se dá slavit i dnes a nejen v dobách minulých, je stále za co děkovat

díkuvzdání slavná chvíle je

kdy se Bohu děkuje

 

děkuje se za to jak krásně stvořil svět

který stojí již velkou řadu let

 

děkujeme  za plodiny,  které on nám dal

když tuto krásnou zemi budoval

 

on určil ten správný čas

kdy člověk sází, seje a pak plody sklízí

a raduje se z toho co mu zem nabízí

 

někdy však přijde krutý čas

když přijde vichr, zima, nebo mráz

a místo úrody je cítit zmar

 

a v tu chvíli každý ví, že člověk nemá sílu

sám bez Boha žít

protože jen on ví kde a kdy má člověk sít a pak plít

aby z úrody pak radost mohl mít

 

proto i my v  tento čas chceme Bohu díky vzdát,

že nám v úrodě dal své požehnání

a můžeme být účastni svátku  díkuvzdání

Autor jiří slunce, 17.10.2013
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí