Zajetí moru

Zajetí moru

Anotace: Šílené sovy A noční můry Andělé na kuru Stromy bez kůry Slunce mezi větve Stíny a...

Šílené sovy
A noční můry
Andělé na kuru
Stromy bez kůry
Slunce mezi větve
Stíny a zmatky
Stávající trůny
Nebohé matky
Koňský trus
Velká říše
Nebeský ráj
Kadidlo,svíce
První chrám
A blízkost Bohu
Mešní víno
Zajetí moru…
Autor v.hercik, 10.12.2013
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí