Pane, jo.

Pane, jo.

Anotace: text písně (2013); co si o tom mám myslet? :)

Bez viny jsem vždycky byl,
tak jsem hodil kamenem.
trefil jsem se, já debil,
pánubohu do oken.

Jéžišmarjá, bože můj!
To jsem nechtěl, tak promiň.
Povidá mi: „Chlapče, stůj!
Odmakáš to, já to vím!“

Co mám dělat, se ho ptám.
Dej mi ňáké náčiní.
„Nebuď blázen rouhavá,
životem to odčiníš!“
Autor el sereno, 11.12.2013
Přečteno 463x
Tipy 3
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, enigman, poeta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No jo, život není někdy žádná pr... .Hezké a úsměvné.

24.04.2015 14:25:42 | Jeněcovevzduchukrásného

jsem si tak al ternativně zkusil zazpívat Paní Má...bez viny jste byla?

13.12.2013 19:52:13 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí