Paní Lotová

Paní Lotová

Anotace: ......

Bohem zapomenutá zvířata
A prostopášní lidé
Ta zvěrstva jsou ve skále vyryta
Na věčnost lidského pokolení
Za Lota, za jeho života
Pro zkázu Sodomy –Gomory
V solný sloup byla převita
Že stočila zraky na to hroboví….
Krutý trest za nedodržení řádu
Paní Lotové
Tak osud završil zkázu
Boží trest přinesli Andělé…
Autor v.hercik, 13.12.2013
Přečteno 690x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí