CHERUBÍN

CHERUBÍN

Anotace: pohled anděla...

Bytost zářící, ducha dobroty plná
Zářivé stvoření dětem viditelné
Zjevujíc se nečekaně, nesouc světlo
Přichází v noci, kdy je duše vnímavá
Sklání se k potřebným, s duší raněnou
Letmý jeho dotek říčné srdce uklidní
Jeho pohlazení pak hojí vředy chtíče
Jeho křídla odhání těžké sny hříšných
Na jeho hlas se nezapomíná…
Autor Perseus, 11.01.2014
Přečteno 473x
Tipy 1
Poslední tipující: Jana B.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí