PADLÝ ANDĚL

PADLÝ ANDĚL

Anotace: Proč si ho pleteme s démonem?

Neposlušnost v krvi, odmítnutá myšlenka
Tvrdá hlava plná vlastních tužeb
Strašné zbraně skloněné v nečinnosti
Vypovězení druhy pálí jak oheň
Smutek přetéká z poháru vědění
Skličující samota mocného
Poznání křehkosti života
Umírá s polibkem z lásky
Autor Perseus, 13.01.2014
Přečteno 486x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí