Marast

Marast

Anotace: .....

Lezu po čtyřech
Okolo postele
Dechu nemajíc
Pokálen, bez postoje….
Celý život
v područí mocipánů
Mlátím hlavou o trnož
A řvu !
Jak u cikánů….
Bolest na duši
Skvrna na posteli
Máloco přehluší
večeři s Archanděly…
Autor v.hercik, 13.04.2014
Přečteno 351x
Tipy 4
Poslední tipující: Aiury, Zrska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí