O víre, že lepší jsou i zítřky

O víre, že lepší jsou i zítřky

Anotace: bez vzletnosti

Překonání překážek nevede vždy k cíli
když se musím uskromnit, bere mi to síly
schnu a tvářím se, že vody je dost
topím se v tom písku poušti

žádný melodie, žádný lesk
jen obyčejný život, i když odvážný, to je!
Nezaleknu se a budu stát jako stín
budu si lhát a tajemstvím si dodávat odvahu
budu sama sebě přát bez bolesti zítřky
dneska už půjdu spát...
Autor Cachita, 19.05.2014
Přečteno 427x
Tipy 2
Poslední tipující: Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí