Epochální výlet do duše

Epochální výlet do duše

Anotace: ,,,,,

Možná schválně nemáme vědomí
abychom se hned nesebevraždili
když prohlédnem do svého svědomí
co nás čeká, vlastně již za chvíli….
Tohle je zkouška
Nejsem znalec Zeměplochy
nic naplat, připravujeme se
na život pro další epochy
Autor v.hercik, 21.07.2014
Přečteno 383x
Tipy 1
Poslední tipující: Laven De Brig
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí