Srdce a ráj

Srdce a ráj

Anotace: ......

Nejsme stejní
jen maso a kosti
někdo je dobrý
někdo, zasloužil by pěstí
Každý koukáme
především na sebe
ten, kdo postí
půjde do Nebe
Válíme šunky
u rybníka, moře
nikdo nemaká
pro Bůh a hoře
Kázání k davu
pro pár věřících
důležité je,
co máme v srdcích
Autor v.hercik, 25.07.2014
Přečteno 428x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí