Peklo a Zem

Peklo a Zem

Anotace: ......

Tolik dní jsem bez poezie
Kolik dní jsem blažen ?
Dobře se žije
bez bláta, hoven, jsem šťasten !

Z hůry je nám dána láska
zdraví si huntujem
a když si pokálíme štěstí
tak to stojí za to

Kaskáda barev
od černé k červené
to peklo smaží,
Lucifer brousí

Korálky z marcipánu
sníme pro radost
jsme humánní
tak co tu zkouší ?
Autor v.hercik, 13.12.2014
Přečteno 379x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zvláštní že Lucifer je pán světla...

15.12.2014 20:03:52 | enigman

však nakonec prohraje,...

16.12.2014 14:28:41 | v.hercik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí