Má hvězda...

Má hvězda...

Anotace: O hvězdě co každému svítí na nebi...

Má hvězda na nebi září,
tak ať ještě dlouho se jí daří.
Svítí ještě nezhasíná,
ani mé srdce doposud neumírá.
Bojím se tmy jako čert kříže,
bojím se i na duši tíže.
Bojím se zlého člověka,
tomu co světlo svítí jen jednou do roka.
Bojím se zlé lásky,
co z ní dělají se vrásky.
Tak Hvězdo má mě opatruj,
nikdy víc mně nezrazuj.
Autor Darsie, 06.03.2005
Přečteno 1096x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí