můj anděl strážný

můj anděl strážný

Anotace: jsem rád, že nejsem v životě sám

 



můj anděl strážný těžký úděl má
když hlídá kroky mé
on chrání život můj
a stal se z něj přítel můj

můj anděl strážný chrání srdce mé
 a touží svoji lásku do něj dát

můj anděl strážný tichý hlas má
a ptá se komu svůj život dám

zda s Ježíšem chci jednou v nebi stát
až Bůh se bude na můj život  zde na zemi  ptát

zda žil jsem  se svým andělem strážným 
život plný krásných  chvil
či měl jsem život plný hříchů a vin

pak v nebi  na nebeském soudu

uvidím jak můj anděl strážný
se musel za mne  se silami zla bít


 za což mu patří  můj velký vděk a  dík
a proto vždy v lásce ho budu na nebesích mít

Autor jiří slunce, 17.02.2015
Přečteno 691x
Tipy 2
Poslední tipující: Rozina
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na můj vkus je tam příliš mnoho slova "můj, mé, svůj" :)

17.02.2015 23:03:46 | Daniela

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí