. .. ... čas slíbený ... .. .

. .. ... čas slíbený ... .. .

Anotace: ---+ -+ - "0" + +- +++-

Za naší existenční věčnost,
prožíváme v nás vděčnost.

Láska Boha okolo nás,
láska Boha v nás.

Mezi vámi rozprostíráme se,
ve Stvořitelově kráse.

Bez veškerých rozporů,
jsme z andělských sborů.

To pocit nám úžasný,
úděl to posvátný, překrásný.

S láskou darování,
universum si nás chrání.

Zde do fauny a flory rozdáváme,
JodHeVauHe své úkoly radostně skládáme.

My radujeme se,
v celém Jho hlase.

Dlaně lidí máme v dlani,
všech dětí, paní... i vaše páni.

Duše stvoření je hezká,
Jho láska nebeská.

Jak On pravil, stane pravý čas,
pravdu zví, v den ten, každý z vás.

Neutečete před sebou samými,
jsme anděly Jím povolanými.
Autor RešHeNúnHe, 02.02.2007
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

http://liter.cz/Uvahy/79994-view.aspx

Poukazuji však na komentáře...

02.02.2007 15:53:00 | RešHeNúnHe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí