Pátrání

Pátrání

Anotace: :-☼))

Pátrám v knihách svatých
studuji i bibli,
bych konečně zjistil,
kde vlastně Bůh bydlí

Výsledek však žádný,
s pátráním je konec.
Mám takový dojem,
že je bezdomovec.
Autor LapkaK4B, 22.03.2015
Přečteno 376x
Tipy 4
Poslední tipující: Malá mořská víla, Smile-and-Fire
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí