Pryč

Pryč

Anotace: Co je dnešní společnost? Co je její základ? Jako Frodo svůj Prsten, nesu tento náklad....

Co je dnešní společnost?
Co je její základ?
Jako Frodo svůj Prsten,
nesu tento náklad.
Má mysl je ztemněná,
padá do temnoty.
Má kolena bolavá,
nezvednu své nohy.
Je těžké se udržet
a nenechat se strhnout.
Svět je plný mizerů,
a já s tím chci pohnout.

Společnost je zkažená,
nafouklá a smrdí.
Jak tělo se rozkládá,
nic nezůstane po ní.
Jsme konzumní a zbyteční.
Jaký to má smysl?
Pomalu se rozpadá,
systém otravuje mysl.

Nemít vlastní názor je povoleno,
jinak skončíš u stěny, můžeš pokleknout.
Imaginární kulku ti hlavou proženou, svět tě zapomenul.
Nic jsi tady nedokázal,
nic po tobě tu nezůstalo.
Tvá existence zmizela,
už natrvalo.
Autor Auriel, 20.10.2015
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí