Nevinní hříšníci

Nevinní hříšníci

Anotace: ...

Žárem pekelným se rozpálily doly

a ze štol šíří se stín černé kamizoly;

Hrdost zlomená v prachu šachet tleje;

Konec jedné, začátek jiné epopeje.

V kraj přišly mraky hereze a smrti

a ohavná kopyta vše dobré provždy drtí;

My sobě sami nůž zabodáme v záda

a začít může v žáru hranic dragonáda;

Dnes v plamenech však žádní kacíři,

namísto nich žráni ohněm rytíři.

A co zbylo, ptáme se, co zbylo nám?

Nic a zároveň vše. Náš život je klam...

Autor Oxík, 10.12.2015
Přečteno 368x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nic proti ale můj žije...

15.12.2015 18:56:18 | enigman

Hlavně za ten konec neb vystihl něco dost podstatného ;)

11.12.2015 09:09:53 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí