Miluju náboženství

Miluju náboženství

Anotace: Tvůj Bůh to všechno vidí.

Vždycky když jsem řekla, že mám v něčem víru

začal ses mně smát a posadil mě k pivu.

Vždycky když jsem řekla, že mám v něčem víru

poznal si, že jsem na tom špatně, že mám v mozku díru.

 

Každej má přece nějakou víru, ty máš víru v Boha,

nesmíš se bát mojí a nepůjde to s tebou stroha.

Abych mohla být zde na světě, musím v něm pokračovat,

ale bez mé víry se srdce krví nebude naplňovat!

 

Utíkám do bezpečí mezi samý zvrácenosti,

pokud ti to vadí, třeba praskni zlostí,

já aspoň dávám najevo, co doopravdy cítím,

tak mě za to neodsuzuj, tvůj Bůh to všechno vidí!

Autor Donatien A. Filie, 03.02.2016
Přečteno 500x
Tipy 1
Poslední tipující: boneslash
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí