Strach

Strach

Anotace: Pohnutka k činu

Strach vidíš před sebou

Strach je i v tobě!

Někteří se z něj zeserou

A ty zůstáváš ve své době.

 

Ostatní nic nezvládají

Řekni si, že jsi sám

Svoji duši již postrádají

A věnují se už jen slzám.

 

Někteří z nich se už převtělili

do jiného člověka

svého Boha tím znesvětili

a chcou zase ven z nového těla

 

od doby, co člověk vstoupí do života

je jeho součástí

musí jen bojovat a žít

a neříkat si, že je světa potupa.

 

 

Strach máš z celého světa

ani to už nevnímáš

máš ho jen kvůli ostatním

skrz to, že si s něma povídáš

 

nakecaj ti hlouposti,

pak se budeš stresovat

jen jejich trapné moudrosti

Sobě budeš stále namlouvat

 

člověče, radím ti,

bud sám sebou,

pokud to tak uděláš

zlý depky tě nesemelou.

 

nebudeš sahat po noži

budeš si jen užívat, učit se a žít

tvá čistá duše ti pak doloží,

že jsi měl chuť sám sebou být.

Autor Donatien A. Filie, 08.03.2016
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí